Cum devin membru?

female doctor in front of medical group

Noilor membri le recomandam sa participe la sesiunile gratuite de formare, organizate de Medright Experts pe teme de legislatie medicala, conditii de atragere a raspunderii juridice a medicului, vulnerabilitati ale practicii medicale, tehnici de prevenire a acuzatiilor de malpraxis, solutii de incheiere a unui contract de asigurare malpraxis eficient, etc.

 

Pentru detalii privind programarea cursurilor GRATUITE va rugam sa accesati sectiunea cursuri .

Participarea la curs este recomandata deoarece serviciile noastre de protectie si aparare a practicii medicale sunt construite pe baza cunostintelor,documentelor si abilitatilor dobandite la sesiunea de instruire.

 

Va puteti inregistra gratuit pe site, iar  ulterior veti fi contactat de consultantul nostru pentru detalii privind costul abonamentului anual si activarea contului.

 

Aparare membru
  • Asistenta juridica in actiuni civile, disciplinare si/sau penale prin casele de avocatura partenere
  • Echipe de experti cu pregatire juridica si medicala pregatite pentru formularea strategiei de aparare
  • Toate serviciile prezentate mai sus sunt oferite exclusiv MEMBRILOR.
Ce beneficii am ca membru

group of doctors in operating room

Protectia practicii medicale a membrilor in vederea prevenirii acuzatiilor de malpraxis

Protectia medicilor impotriva acuzatiilor de malpraxis si a pacientilor impotriva erorilor medicale se realizeaza prin programe acreditate de formare profesionala  in domeniul malpraxisului medical, dublate de servicii consultanta pe termen lung.

Pentru detalii accesati  pagina Sfaturi si solutii

Apararea membrilor in fata acuzatiilor formulate

Stim ca primirea unei citatii, a unei scrisori de la Colegiul Medicilor sau a unei invitatii la mediere pot genera o stare de anxietate. MedRight Experts va poate ajuta. Expertii cu care noi colaboram  (medici si avocati cu pregatire si experienta semnificativa acumulata in cei peste 8 ani de practica in domeniul malpraxisului medical) sunt alaturi de Dumneavoastra si va pot oferi asistenta juridica in actiuni civile, disciplinare si/sau penale, consiliere de specialitate in domeniul medical care face obiectul litigiului in timp util, consultanta privind relatia cu mass media (pregatirea informatiilor pentru presa, redactarea declaratiilor de presa).Pentru detalii accesati  pagina Aparare

Scopul MedRight este sa va devina partener in cariera oferind protectie (sfaturi, indrumare) si aparare impotriva acuzatiilor de malpraxis.

Mai departe, conținutul acestei pagini este limitat la membrii site-ului.
Dacă sunteți un utilizator existent, vă rugăm să vă logați apăsand butonul LOGIN de mai sus. Utilizatorii noi se pot înregistra apăsand butonul INREGISTREAZA-TE de mai sus.